The Day Of

At the conference, you can expect to hear from and engage with various regional and national technology leaders. You can also expect to meet fellow Nowhere Developers, eat amazing Ozark food, exchange ideas over a few drink “cheers” and interactive activities at the after-party.

 

Agenda

8:30 AM

Registration Opens + Breakfast Served
1 hour // Record South // Juice Palm

9:30 AM

Jonas Meyer (Google)
Understanding Cryptocurrencies
40 min // Record North

10:10 AM

Greg Tatum (Mozilla)
Sculpting and Drawing with Algorithms using WebGL

30 min // Record North

10:40 AM

Chris Moon (Google)
Administrating Unanticipated Service Proliferation
30 min // Record North

Stephen Ashmore and Luke Godfrey (SupplyPike)
Deep Learning with Artistic Style
30 min // Record South // Laptops Needed

Fireside Chats - Take A Break! 
30 min // Record Patio

11:10 AM

Chris Moon (Google) - Repeat
Administrating Unanticipated Service Proliferation
30 min // Record North

Stephen Ashmore and Luke Godfrey (SupplyPike) - Repeat
Deep Learning with Artistic Style
30 min // Record South // Laptops Needed

Fireside Chats - Take a Break!
30 min // Record Patio

11:45 AM

Jeff Parker and Pam Fisher (Walmart) 
Operating Services in a Hostile Environments

30 min // Record North


12:15 PM

Lunch Served
1.5 hours // Record South
* Participants are encouraged to walk around the Bentonville Square after lunch


1:30 PM

Sabeen Ali (AngelHack)
How Holistic Hacking Leads to Developer Happiness  
40 min // Record North

2:15 PM

NWA Tech Panel
30 min // Record North

Wil Stuckey (MailChimp)
Kafka in Action
30 min // Record South // Laptops Needed

Fireside Chats - Take a Break! 
30 min // Record Patio

2:50 PM

NWA Tech Panel - Continuation
30 min // Record North

Wil Stuckey (MailChimp)
Kafka in Action
30 min // Record South // Laptops Needed

Fireside Chats - Take a Break! 
30 min // Record Patio

3:20 PM

Dr. Michael Gashler (University of Arkansas)
Using Neural Networks to Solve Non-Traditional Challenges
30 min // Record North

3:50 PM

David Max (LinkedIn)
A Tale of Two Systems

30 min // Record North

4:30 PM

Nowhere Developers After-Party Begins
2.5 hours // Record North + South // Yeyo's

7:00 PM

Nowhere Developers After-Party Ends

 

* Nowhere Developers Conference schedule is subject to change